KLIMATSKE ANALIZE I PROGNOZE - PRODUKTI:

najnoviji bilten  NAJNOVIJE  Analiza klimatskih elemenata i njihovih anomalija u odnosu na višegodišnje srednje vrednosti za svaku pojedinačnu nedelju u toku meseca, na području Srbije. Ažurira se svakog utorka.

Недељни билтен  Nedeljni bilten


Analiza klimatskih elemenata i njihovih odstupanja u odnosu na višegodišnje srednje vrednosti, kao i ocena normalnosti srednjih mesečnih temperatura i količine padavina prethodnog meseca preko percentila (statistički kriterijum u klimatologiji), na području Srbije.Analiza klimatskih elemenata i njihovih odstupanja u odnosu na višegodišnje srednje vrednosti, kao i ocena normalnosti srednjih sezonskih temperatura i količine padavina prethodne sezone preko percentila (statistički kriterijum u klimatologiji), na području Srbije.
Analiza klimatskih elemenata i njihovih odstupanja u odnosu na višegodišnje srednje vrednosti, kao i ocena normalnosti srednjih godišnjih temperatura i količine padavina prethodne godine preko percentila (statistički kriterijum u klimatologiji), na području Srbije.Klimatske karakteristike Srbije
Srpski Ћирилица   Srpski Latinica   English English
Direktor RHMZ